Vårt Design Team


Blogg ansvarlig og utfordringskoordinator.

Mitt navn er Line og jeg er en '74 modell. Jeg er bosatt i Eidskog, en liten kommune i Hedmark. Jeg begynte med kortlaging i 2009, og siden har det bare eskalert. ;-) Jeg har en veldig allsidig stil, men elsker fargelegging og bruker ikke mindre enn tre medium, Distress, Promarkere og Prismacolor. ;-) Er også veldig glad i 3D prosjekter og mixed media, men det er stort sett kort som blir laget. Er utrolig glad for å være en del av Scrap From Your Heart. Medansvarlig for bloggen og Grafisk designer.

Jeg heter Trine-Lise og er født i -81. Bor på Årnes sammen med min mor. Startet med scrapbooking i 2009 og har blitt fullstendig hekta siden. Favoritt-stilen min er Steampunk og jeg er totalt forelsket i Graphic45. Gleder meg til å være med på reisen til Scrap from your heart.
Jeg er Maya, ei jente på 41 år ;)
Bor i ei lita grend, i Gausdal.
Her bor jeg sammen med Morten, våre 2 kinesiske nakenhunder og 1 katt :)

Jeg jobber fulltid som frisør og negldesigner.

Jeg startet med kortlaging i 2007,
og jeg elsker hvert minutt!!
Det å lage kort og male motiver, gir så mye glede :)
Både for meg som lager de, og for mottaker.
Jeg er ei jente i midten av tredveåra som liker å pusle med kortlaging og scrapping på fritiden. Til daglig jobber jeg som gullsmed hos www.gullsmedjannemari.no ,en liten koselig butikk med verksted. Jeg er gift og har to barn født i 04 og 07


Jag heter Elisabeth Nygårds, men kallas av dom flesta numera för Lisa.
Kort beskriver jag mig som en fotande, scrappande islandshästägare. Där har du mina tre stora intressen här i livet. Du hittar mig i en naturskön liten by i Dalarna, där jag bor med min man och våra två barn, familjens katt och dotterns kaniner. Mina två hästar har jag inhyrda hos en granne i byn där dom får gå med sällskap av några andra hästar. Det här med ”Scrapping” har jag pysslat med sedan 1995, fast då var det nog mer ”Stämpling” det handlade om och enbart kort. Inte förrän 2003 stack jag näsan i scrapträsket och började med Layouter och blev genast fast med det oxå. Numera går ju allt under samma samlingsnamn verkar det så ”Scrapping” innefattar både Layouter och Kort när det pratas om det. Min stil är ganska ”ren” och jag har svårt för att krussidulla till det allt för mycket. Kanske mest beroende på att jag helt enkelt inte tar mig tid. Jag gör hellre klart och fortsätter på nästa projekt än pillar detaljer i flera timmar.
Jag driver sedan Jan-2001 InkyWings Motivstämplar med ett sortiment som just nu består av olika småark med texter och motiv samt ett brett urval av läckra Flairs (Badges) som används inom scrapbookingen, tex Project Life.